Vad är Astaxanthin?

Astaxanthin är en unik och kraftfull antioxidant. Den utvinns från algen haematococcus pluvialis, som lever i Stockholms skärgård.

Algen innehåller den färgrika antioxidanten astaxanthin, som skyddar sina celler från fria radikaler och UV-strålar genom att ändra färg från grön till röd när vågorna sköljer upp på skärgårdens klippor. Studier visar att astaxanthin agerar på samma sätt för att skydda mänskliga celler från fria radikaler och UV-strålning. Den är 100 gånger effektivare än andra vanligt förekommande antioxidanter som t ex E-vitamin.

Astaxanthin arbetar under hudens yta och har bevisad antirynkeffekt. Astaxanthin är ett rött pigment som finns i bred variation av levande organismer. Även om ordet astaxanthin inte nämns i vardagligt tal, hittas pigmentet i många av våra livsmedel och sannolikheten är stor att du redan äter det. Lax är exempelvis ljusrosa i färg eftersom den innehåller astaxanthin. Även de flesta skaldjur som räkor, krabba och hummer får sin röda färg av astaxanthin.

Naturlig astaxanthin är ett fenomenalt näringsämne från havet. Detta är en av de starkaste karotenoid-antioxidanterna. Astaxanthin har visats dramatiskt förbättra många biologiska funktioner i kroppen och har bland annat anti-inflammatoriska och antiåldrande egenskaper.
Karotenoider spelar en avgörande roll för våra kroppars skydd mot energiöverföring och auto-oxidation. Astaxanthin omvandlas till skillnad från andra karotenoider, inte till A-vitamin (retinol) i kroppen och är helt naturligt och säkert.

Från Inside Oriflame nr:18

Pris: 219:- för 30 tabletterTime Reversing InTense Every Day Perfector Cream SPF 12


TIME REVERSING INTENSE EVERY DAY PERFECTOR CREAM SPF12
En dagcréme som är återfuktande och stärkande och som dessutom bekämpar den skörhet som finns i huden som många får i samband med klimakteriet. Innehåller ett effektivt och antiåldrande komplex samt den kraftiga antioxidanten astaxanthin. Specciellt skapad för mogen hy, dvs 55+. 
Innehåller 50 ml.
Ord. pris 440:-
NU: 299:-

Dessutom!

ERBJUDANDE I KATALOG 18

Vid köp av Time Reversing InTense Every Day Perfector Cream SPF12

som också innehåller asataxanthin så får du en burk av tabletterna ovan

UTAN KOSTNAD!!!

Bilder från www.oriflame.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0